Mensen doen zaken met mensen. Maak kennis met de mensen van Mela Pensioen.

Elzard van Delft en Arjan den Heijer, de mensen van Mela Pensioen, geloven dat persoonlijk contact de sleutel is tot een duurzame samenwerking.

Elzard (1970) studeerde in 1996 af aan de European University in Den Haag. Na een aantal salesfuncties vervult te hebben in diverse branches, maakte hij de overstap naar advisering in verzekeringen. Hij is ruim 15 jaar werkzaam in de branche op het terrein van DGA pensioen en collectief pensioen. Hij heeft commerciële en leidinggevende ervaring bij diverse bedrijven, banken en verzekeraars.

elzard@melapensioen.nl

Pensioen Specialist

Arjan (1977) is een zeer ervaren pensioenadviseur en gespecialiseerd in collectief pensioen. Sterk in voorlichting over pensioen voor werkgevers, werknemers en adviespartijen zoals accountants en tussenpersonen. Arjan studeerde in 2001 af aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Na een aantal functies vervult te hebben in de verzekeringsbranches bij o.a. Nationale-Nederlanden, Rabobank Rotterdam en Aon Consulting, maakte hij in 2016 de overstap naar eigen ondernemer.

arjan@melapensioen.nl

Arjan den Heijer

Pensioen Specialist