Mensen doen zaken met mensen. Maak kennis met de mensen van Mela Pensioen.

Elzard van Delft en Dymphy Blokland, de mensen van Mela Pensioen, geloven dat persoonlijk contact de sleutel is tot een duurzame samenwerking.

Elzard (1970) studeerde in 1996 af aan de European University in Den Haag. Na een aantal salesfuncties vervult te hebben in diverse branches, maakte hij de overstap naar advisering in verzekeringen. Hij is ruim 15 jaar werkzaam in de branche op het terrein van DGA pensioen en collectief pensioen. Hij heeft commerciële en leidinggevende ervaring bij diverse bedrijven, banken en verzekeraars.

elzard@melapensioen.nl

Pensioen Specialist

Dymphy (1991) is begonnen als administratief medewerkster bij Mela pensioen. Ze is overgestapt van een carrière in de kinderopvang naar Pensioenen, waar haar ambitie en visie beter passen. Momenteel is zij hard aan het leren om uiteindelijk op WFT Pensioen niveau te komen. Zij beschikt momenteel over een WFT basis en is bezig met haar vermogen. Ze is gedreven om u op welke manier dan ook te helpen.

Dymphy@melapensioen.nl

Dymphy Blokland

Administratief Medewerkster

Guus Kuiper (1955) heeft ruim 45 jaar ervaring in assurantiën. Hij werkte tot voor kort als adviseur bij verschillende organisaties (Univé, Meeùs) en heeft kernwaarden als ‘vertrouwen’, ‘eerlijkheid’ en ‘betrouwbaarheid’ hoog in het vaandel staan. Het adviesterrein van Guus Kuiper is – door zijn jarenlange ervaring op vrijwel alle fronten van de assurantiebranche – heel divers en uitgebreid. Guus maakt net zoals Mela Pensioen onderdeel uit van MK advies.

Guus@kuiperadvies.com

Guus Kuiper

Adviseur

“Floor (2003) is bij MK Adviesgroep begonnen als administratief medewerkster. Ze is overgestapt van een carrière in de zorg als verpleegkundige naar Pensioenen/ verzekeringen. Na haar opleiding als verpleegkundige, is haar interesse in financiële dienstverlening en ondernemingsschap toegenomen. Momenteel is zij bezig met de WFT basis behalen en wil ze zich graag in de toekomst gaan specialiseren in het verzekeringsvak.”

Floor@melapensioen.nl

Floor van Delft

Administratief medewerkster