Mela Pensioen biedt u overzicht, inzicht en uitzicht.
Met een verfrissende en heldere blik geven wij advies op maat.

Mela pensioen is onderdeel van de MK Adviesgroep, uw intermediair voor al uw pensioenzaken. Mela Pensioen heeft een duidelijke visie over pensioen. Ons doel is om pensioenmaterie op een eenvoudige en heldere manier uit te leggen. Pensioen is een belangrijk onderdeel van je leven en verdient de juiste aandacht. Wij helpen bedrijven, ondernemers en particulieren in het nemen van de beslissingen die zorgen voor een passend pensioen.
Over Mela Pensioen

Mela Pensioen maakt gebruik van drie kernwoorden: Overzicht, Inzicht en Uitzicht. Op een heldere en eenvoudige manier geven wij onze klanten overzicht in hun (persoonlijke) situatie. Daarna geven wij inzicht in alle mogelijkheden om een pensioenvoorziening te regelen. Tot slot werken wij samen met u naar het uitzicht toe door het maken van de juiste keuzes. Het uitzicht kan voor iedereen verschillend zijn. Sommige willen na hun pensioen nog enkele dagen werken en anderen willen gaan reizen. Alles is goed, zolang u er blij mee bent. Door deze disciplines te verenigen, kunnen wij samen met u tot een pensioenvoorziening komen die volledig past bij uw bedrijf of situatie.

Een appeltje voor de dorst

De naam Mela komt uit Italië en betekent appel. De link met een appeltje voor de dorst en pensioen is natuurlijk snel gemaakt. En in feite is dit ook waar wij in ons advies naar toe werken. Een andere leuke bijkomstigheid is dat Mela in Hindi eerlijk betekent.

Dat is ook waar wij voor staan: eerlijk, helder en eenvoud.